Com ens adaptem a la Covid-19?

El passat mes de març la pandèmia ens va agafar a tots per sorpresa… De cop i sense previ avís, ens va canviar i condicionar la vida i el dia a dia a tots plegats.

L’AEE INS Montserrat vàrem ser els primers a reaccionar, i des del primer dia de confinament, vàrem engegar un programa a través del qual tots els nois i noies dels diferents grups d’activitat que formen part de l’entitat, mantenien el contacte setmanalment amb els seus companys i companyes, amb la finalitat no només de mantenir el vincle social sinó també de seguir treballant aspectes relacionats amb el món esportiu. I és que a les sessions virtuals i telemàtiques, més enllà de mantenir aquest vincle, es treballaven activitats i tasques prèviament dissenyades per tot l’equip tècnic a través del qual els nois i noies treballaven des d’aspectes propis i específics del seu esport fins a aspectes més genèrics, però també cabdals per la seva formació com són el tema de l’alimentació, la preparació física, els valors personals, etc.

Tanmateix, la present temporada 2020-21, que està resultant molt complicada per tots i totes, malgrat les dificultats amb què ens estem trobant pel seguit de mesures restrictives que ens afecten diàriament, sempre que hem mirat de mantenir l’activitat de tots els equips, presencialment quan ens ha estat possible buscant alternatives i solucions a totes les dificultats que ens hem trobat, o bé telemàticament quan no hem tingut més remei que suspendre l’activitat presencial. Però sempre vetllant per la sostenibilitat de l’entitat, de l’equip tècnic i humà que fa possible el desenvolupament de tota l’activitat i, per descomptat, pel seguiment en la formació integral de tots els jugadors i jugadores.

A més a més, és per nosaltres un orgull no haver abaixat mai els braços i donar en tot moment continuïtat al desenvolupament de totes les activitats, garantint al llarg de tots aquests mesos complicats les mateixes condicions laborals de tots els tècnics de l’entitat. I és que el més important… Tot això, no hauria estat ni serà possible si no fos gràcies al treball i esforç dels jugadors i jugadores per voler formar part d’aquest gran projecte, i per descomptat de totes les famílies que han estat al darrera donant suport en tots els sentits… Gràcies a tots i totes per l’esforç i per la vostra confiança! 

Gràcies per remar juntes!