AEE INS Montserrat

L’AEE INS Montserrat te diversos espais esportius on realitzar les seves activitats esportives.

INSTITUT MONTSERRAT

El primer de tots tenim les pistes i el gimnàs de l’Institut Montserrat.

Aquest espai està format per dues pistes transversals les quals en permeten realitzar diverses activitats alhora, en les que hi tenim espai suficient per a diferents equips de manera simultània.

A l’Institut Montserrat, tambè comptem amb el gimnàs, un espai diàfan on es poden realitzar activitats reduides orientades a la pràctica i treball de la tècnica.

A més, aquest espai, sumat a les aules de les que disposa el centre i que aprofitem per el treball més tàctic i d’anàlisi de video, ens permeten oferir activitat sempre, encara que hi plogui a l’exterior.

PISTES POLIESPORTIVES CREUETA DEL COLL

Des de ja fa quatre anys, l’AEE INS Montserrat gestiona amb caràcter municipal les pistes poliesportives Creueta del Coll.

És per això que la nostra seu de l’esport federat s’ha establert a la Creueta del Coll, on gaudim de dues pistes amb una infraestructura excel·lent per a la pràctica esportiva de qualsevol esport indoor, com els que realitzem a l’AEE INS Montserrat, com poden ser el futbol sala, el voleibol o el bàsquet.

La pista 1 és una pista coberta de 30x16m i la pista 2 és una pista de 40x20m totalment tancada.

INSTITUT MENÉNDEZ Y PELAYO

Com a última instal·lació que utilitzem, comptem a el gimnàs de l’Institut Menèndez y Pelayo per a la pràctica del vòlei, degut a la próximitat dels dos instituts i a la necessitat de més espai per a la pràctica esportiva per part de l’AEE INS Montserrat.

MATERIAL

Totes les instal·lacions compten amb tot el material necessàri per a la pràctica esportiva amb totes les garanties de donar la màxima qualitat a l’activitat ofertada.