AEE INS Montserrat

L’AEE INS Montserrat te diversos espais esportius on realitzar les seves activitats esportives.

INSTITUT MONTSERRAT

El primer de tots tenim les pistes i el gimnàs de l’Institut Montserrat.

Aquest espai està format per dues pistes transversals les quals en permeten realitzar diverses activitats alhora, en les que hi tenim espai suficient per a diferents equips de manera simultània.

A l’Institut Montserrat, tambè comptem amb el gimnàs, un espai diàfan on es poden realitzar activitats reduides orientades a la pràctica i treball de la tècnica.

A més, aquest espai, sumat a les aules de les que disposa el centre i que aprofitem per el treball més tàctic i d’anàlisi de video, ens permeten oferir activitat sempre, encara que hi plogui a l’exterior.

PISTES POLIESPORTIVES CREUETA DEL COLL

L’AEE INS Montserrat gestiona amb caràcter municipal les pistes poliesportives Creueta del Coll.

És per això que la nostra seu de l’esport federat s’ha establert a la Creueta del Coll, on gaudim de dues pistes amb una infraestructura excel·lent per a la pràctica esportiva de qualsevol esport indoor, com els que realitzem a l’AEE INS Montserrat, com poden ser el futbol sala, el voleibol o el bàsquet.

La pista 1 és una pista coberta de 30x16m i la pista 2 és una pista de 40x20m totalment tancada.

INSTITUT MENÉNDEZ Y PELAYO

També comptem amb el gimnàs de l’Institut Menèndez y Pelayo per a la pràctica del vòlei, degut a la próximitat dels dos instituts i a la necessitat de més espai per a la pràctica esportiva per part de l’AEE INS Montserrat.

POLIESPORTIU JOSEP COMELLAS

L’AEE INS Montserrat gestiona amb caràcter municipal el poliesportiu Josep Comellas i alguns equips de vòlei de l’entitat fan els entrenaments i disputen partits en aquest equipament.


map widget for website

MATERIAL

Totes les instal·lacions compten amb tot el material necessàri per a la pràctica esportiva amb totes les garanties per donar la màxima qualitat a l’activitat ofertada.