Campus

CAMPUS D’ESTIU 2022 AEE INS MONTSERRAT

Des de l’AEE INS Montserrat organitzem un conjunt de campus de tecnificació de diferents esports amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona –IBE, IMPD, districtes de Gràcia i Sarrià-Sant Gervasi, i IMEB, a través dels Campus Olímpia per a qui tingui ganes de fer esport i divertir-se aquest estiu.

Podeu trobar tota la informació necessària aquí. 

A continuació podeu veure els quatre campus que oferim amb el corresponent enllaç per fer les inscripcions, que s’obriran el 23 d’abril. L’ordre d’admesos serà segons l’ordre d’inscripció.

CAMPUS OLÍMPIA DE FUTBOL SALA AL POLIESPORTIU CREUETA DEL COLL – Sisena edició del Campus referent de tecnificació de futbol sala al barri de la Creueta del Coll. Realitzarem activitats específiques de l’esport i activitats esportives sinèrgiques a aquest.

CAMPUS OLÍMPIA DE VOLEIBOL AL POLIESPORTIU CREUETA DEL COLL – Sisè any del campus referent de tecnificació de vòlei al barri de la Creueta del Coll on durem a terme activitats específiques de l’esport i activitats esportives sinèrgiques a aquest.

CAMPUS OLÍMPIA DE BÀSQUET AL POLIESPORTIU JOSEP COMELLAS – Aquest any estrenem un nou campus de bàsquet al poliesportiu Josep Comellas. Situat al barri de Gràcia, l’equipament acollirà aquesta primera edició on farem tecnificació de bàsquet i també altres esports.

Tots els campus es conformen d’una part principal, basada en l’esport escollit, activitats poliesportives, juntament amb activitats aquàtiques dos dies a la setmana i una sortida setmanal.


Podeu sol·licitar les beques per a les activitats de la Campanya vacances d’estiu per a infants i adolescents d’aquest 2022 als següents enllaços:No t’ho pensis i vine a gaudir del millor voleibol, futbol sala i bàsquet aquest estiu amb nosaltres!

OBJECTIUS PEDAGÒGICS

· Millorar les relacions socials dels participants.
· Millorar la cooperació amb els companys per aconseguir fites comunes.
· Respectar les regles i normes de l’activitat.
· Emprar el material i les instal·lacions, responsabilitzar-se de la seva utilització i respectar les normes de seguretat.
· Aprendre tant a perdre com a guanyar.
· Aconseguir que els jugadors mantinguin uns hàbits d’higiene i salut relacionats amb l’activitat física.
· Conèixer els aspectes teòrics de reglament, tècnica i tàctica del seu esport o activitat física i, alhora, saber aplicar-ho a la pràctica.
· Millorar la tècnica, la tàctica del seu esport o activitat física.
· Aprendre habilitats motrius aplicades al seu esport o activitat física.
· Vivenciar l’àmbit de la competició (només en esport de competició federada o escolar).
· Respectar les decisions dels tècnics, jutges o àrbitres i personal de l’organització en les trobades i competicions.
· Practicar l’esport específic, tant de forma recreativa com en l’àmbit de la competició, mostrant capacitat d’esforç, solidaritat, responsabilitat, col·laboració i tolerància pel grup, els companys/es, els adversaris o altres participants.