Campus

CAMPUS D’ESTIU 2021 AEE INS MONTSERRAT

L’AEE Institut Montserrat organitzem un conjunt de Campus de multiesport i tecnificació esportiva en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona a través dels Campus Olimpia per tots/es els/les nois/es que tinguin ganes de fer esport i divertir- se aquest estiu.

Per a tota la informació relacionada amb aquests, podeu trobar tota la informació al web https://vacances.barcelona.cat

Les pre-inscripcions al campus s’obriran el proper 24 d’abril de manera online.

Oferim 3 campus diferents:

CAMPUS OLÍMPIA DE FUTBOL AL CAMP DE FUTBOL VALLVIDRERA – 2n any de Campus de la renovada Escola de Futbol Vallvidrera. Coneixerem la natura a l’entorn de Collserola, on farem futbol com a tecnificació esportiva i gaudirem de la muntanya tots plegats

CAMPUS OLÍMPIA FUTBOL SALA AL POLIESPORTIU CREUETA DEL COLL – 5è any de Campus referent de tecnificació de futbol sala al barri de la Creueta del Coll on realitzem activitats específiques de l’esport i activitats esportives sinèrgiques a aquest

CAMPUS OLÍMPIA VOLEIBOL AL POLIESPORTIU CREUETA DEL COLL – 5è any de Campus referent de tecnificació de vòlei al barri de la Creueta del Coll on realitzem activitats específiques de l’esport i activitats esportives sinèrgiques a aquest

L’ordre d’admessos serà segons ordre d’inscripció.

Els campus es desenvolupen mitjançant una part principal de l’esport escollit a les modalitats del campus, activitats poliesportives, juntament amb activitats aquàtiques dos dies a la setmana i una sortida setmanal.

CLICK AQUÍ PER A LA INSCRIPCIÓEstigues ben segur/a a quin Campus t’inscrius! Des de l’enllaç pots donar-te d’alta a qualsevol dels que oferim! FIXA’T BÉ!

LINK INFORMACIÓ AJUDA A LES FAMÍLIES https://vacances.barcelona.cat/es/ayudas-a-las-familias

No t’ho pensis i vine a disfrutar del millor vòlei i futsal a l’estiu amb nosaltres!

OBJECTIUS PEDAGÓGICS

· Millorar les relacions socials dels participants.
· Millorar la cooperació amb els companys per aconseguir fites comunes.
· Respectar les regles i normes de l’activitat.
· Emprar el material i les instal·lacions, responsabilitzar-se de la seva utilització i respectar les normes de seguretat.
· Aprendre tant a perdre com a guanyar.
· Aconseguir que els jugadors mantinguin uns hàbits d’higiene i salut relacionats amb l’activitat física.
· Conèixer els aspectes teòrics de reglament, tècnica i tàctica del seu esport o activitat física i, alhora, saber aplicar-ho a la pràctica.
· Millorar la tècnica, la tàctica del seu esport o activitat física.
· Aprendre habilitats motrius aplicades al seu esport o activitat física.
· Vivenciar l’àmbit de la competició (només en esport de competició federada o escolar).
· Respectar les decisions dels tècnics, jutges o àrbitres i personal de l’organització en les trobades i competicions.
· Practicar l’esport específic, tant de forma recreativa com en l’àmbit de la competició, mostrant capacitat d’esforç, solidaritat, responsabilitat, col·laboració i tolerància pel grup, els companys/es, els adversaris o altres participants.