Inscripcions

Ja està obert el període d’inscripcions a les activitats de l’AEE del curs 2021 – 2022.

Enguany no es farà descomptes a les famílies que s’inscriguin dintre del període estipulat sinó que, tal i com es va decidir a l’assemblea, es farà un sorteig amb diferents descomptes del 50%.

Tots aquells que s’inscriguin abans del 26 de juliol entraran dintre del sorteig .

A més a més, degut al gran creixement de l’entitat, tots aquells que vulgueu reservar la plaça en alguna de les nostres activitats es necessari fer l’inscripció abans del 25 de juliol, de lo contrari la plaça quedarà oberta a jugadors aliens a l’entitat.

Entra i consulta els DOCUMENTS INFORMATIUS.

El procediment que cal seguir per a formalitzar la inscripció és el següent:

1.- Accedir al formulari i complimentar-lo: FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

2.- Enviar per correu electrònic a info@aeeinsmontserrat.com la següent documentació: (només jugadors nous)
– 1 fotografia carnet
– Fotocòpia del DNI
– Fotocòpia de la Targeta Sanitària

També es pot portar a la seu de l’entitat (C/Copèrnic, 84 08006 Barcelona) en els dies i horaris d’atenció que es publicaran durant l’inici de la temporada.

3.- Signar els documents d’inscripció i alta a l’activitat que us facilitarem una vegada rebuda la documentació a partir del inici de les activitats.

La matrícula es passarà per rebut domiciliat durant la primera quinzena de juliol. En cas dels equips federats de futbol sala es passarà la primera quota de la temporada (setembre). La inscripció es considerarà definitiva en el moment que s’aboni aquesta quota (en cas de retorn del rebut, no es considerarà inscrit al jugador/a).

Per a qualsevol dubte o consulta podeu contactar amb nosaltres a info@aeeinsmontserrat.com o al 675136611.