Servei de Fisioteràpia

El servei de fisioteràpia és una prestació que ja fa diverses temporades oferim a tots els nostres jugadors i jugadores de l’entitat. Al llarg d’una temporada, la pràctica esportiva va associada moltes vegades a lesions, molèsties i/o dificultats a l’hora de cuidar i treballar el cos.

La consulta de fisioteràpia Be Salut és l’encarregada de prestar aquest servei. Concretament, és el fisioterapeuta, Adrià Serrano, qui du a terme aquestes sessions al poliesportiu Creueta del Coll els dilluns i dimecres, de 19.30 a 21.30 hores. Les visites són concertades, cal demanar cita per correu electrònic (fisio@aeeinsmontserrat.com) o bé per whatsapp (613 009 084) indicant el nom del jugador/a, la lesió o molèstia i el dia i horari preferent i us arribarà la confirmació de la cita aviat.

Si fos necessari un tractament fisioterapèutic de més llarga durada, que s’hagués de continuar fora de les hores facilitades per l’AEE INS Montserrat, o simplement es volgués gaudir d’un servei de Be Salut, les i els esportistes gaudiran d’un 1% de descompte al centre Be Salut. Aquest es troba ubicat al carrer Anna Maria Matute, 25 dins de les instal·lacions del Club Natació Catalunya. Compta amb professionals amb un llarg recorregut i amb grans coneixements del món de l’esport. Més informació a: https://besalutcnc.fisiocfc.cat/es/, al telèfon 613 009 084 o al correu electrònic besalut.cnc@gmail.com.