Campus de l’AEE Ins Montserrat, cinc anys promovent l’esport

Fomentar la pràctica esportiva i treballar competències i valors com la cooperació, la solidaritat i la tolerància són l’objectiu principal dels campus Olímpia de futbol sala i voleibol que organitza l’AEE Ins Montserrat al poliesportiu Creueta del Coll i pels quals passaran del 28 de juny al 30 de juliol més de 350 joves.

En el campus de futbol sala, que s’ha convertit en un dels referents de tecnificació d’aquest esport al barri de la Creueta, s’espera que hi participin 150 nois i noies, en torns d’una setmana. Mentre que en el de voleibol, que també se celebra dins de les mateixes dates i també per torns hi participaran més de 220 joves.

Aquest dilluns ha estat el torn de 75 nois i noies d’entre 8 i 17 anys que han donat el tret de sortida a aquesta activitat que enguany fa cinc anys que se celebra. A més dels exercicis específics pensats per treballar aspectes tècnics de cadascun dels esports, des de l’AEE Ins Montserrat s’aposta per treballar a través de la pràctica esportiva competències i valors com les relacions socials, la cooperació, la solidaritat i la tolerància. Així com per fomentar la responsabilitat, la capacitat d’esforç i uns hàbits d’higiene i salut, entre d’altres.

Les activitats, que es duen a terme de dilluns a divendres, comencen a les 9.00 hores i s’allarguen fins a les 13.30 hores. Les famílies també disposen de l’opció de menjador amb la qual cosa la jornada es pot allargar fins a les 17.00 hores. A més, dos dies a la setmana els participants gaudeixen d’activitats aquàtiques i d’una sortida setmanal a scapes rooms, escoles de skate o a l’Illa Fantasia, entre d’altres.

Tant el campus de futbol sala com el de voleibol es van començar a realitzar el 2017 i s’han celebrat ininterrompudament des de llavors malgrat la pandèmia. Estan organitzats per l’AEE Ins Montserrat i compten amb la col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona.