L’AEE Ins Montserrat es prepara per celebrar la festa de final de temporada

A partir de les 9.00 i fins a les 14.30 hores d’aquest diumenge, l’AEE Ins Montserrat celebrarà la festa de final de temporada 2020-2021. L’acte tindrà lloc a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal la Bàscula, situades al carrer del Foc, 132, i comptarà amb música, tornejos de futbol, bàsquet i vòlei, així com sortejos i entrega d’obsequis perquè tothom pugui gaudir de la celebració.

Aprofitant la trobada es farà la fotografia anual i la presentació dels equips. És per això que des de l’AEE Ins Montserrat es demana als participants que assisteixin a l’esdeveniment amb l’equipació i la roba de l’entitat.

Les activitats esportives començaran a les 9.00 hores amb el torneig de voleibol (a les pistes 1, 2 i 3 del poliesportiu) i de futbol sala (als camps de futbol 11 A i B i al camp de futbol 7). A les 11.30 hores està previst que se celebri la presentació dels equips al mateix camp de futbol 11. Seguidament es reprendran els tornejos i finalment, a les 13.45 hores tindrà lloc a la pista 3 del poliesportiu el torneig de bàsquet que enfrontarà el CEEB Infantil amb el Juvenil.

Des de l’organització s’ha volgut agrair, enguany especialment, “l’esforç i la comprensió de les famílies” així com donar-los-hi les gràcies “per haver-nos acompanyat en aquesta temporada marcada per les difícils circumstàncies” que s’han derivat de la crisi sanitària provocada per la covid-19. En aquest sentit, diumenge es prendran totes les mesures necessàries per a garantir que l’acte se celebra amb seguretat.