Obert el període d’inscripcions per a la temporada 2022-2023


L’AEE INS Montserrat ja ha obert el període d’inscripcions per a la temporada 2022-2023. Els esportistes que ja pertanyen a l’entitat tenen fins al 24 de juliol per reservar la plaça. A partir d’aquell dia tothom podrà optar a les places vacants. Per això, i a causa del gran creixement de l’entitat, recomanen fer la inscripció amb antelació. Les persones que encara no són membres de l’AEE INS Montserrat poden fer igualment les inscripcions a partir d’ara.


L’objectiu principal és la formació integral dels seus integrants mitjançant l’esport, prioritzant sempre la formació personal per davant del rendiment esportiu. L’entitat ofereix activitats de futbol sala, bàsquet i voleibol amb competició a CEEB, futbol sala i voleibol amb competició federada i l’escola de voleibol (sense competició). Per a més informació es pot consultar el projecte d’activitats esportives i les quotes, aquí.


Enguany, també es farà un sorteig amb diferents descomptes del 50%. Per participar-hi s’ha de fer la inscripció abans del 24 de juliol.


Per formalitzar la inscripció cal:

  • Accedir al formulari i emplenar-lo.
  • Enviar un correu electrònic a info@aeeinsmontserrat.cat amb la següent documentació (només jugadors nous): una fotografia de carnet, fotocòpia del DNI i fotocòpia de la targeta sanitària. També es pot portar a la seu de l’entitat (C/ Copèrnic, 84 08006 Barcelona) en els dies i horaris d’atenció al públic.


Per qualsevol dubte podeu consultar aquest enllaç, contactar amb nosaltres a través d’info@aeeinsmontserrat.cat o trucar al 675 136 611.