Temporada per emmarcar de l’AEE Ins Montserrat

El Complex Esportiu la Bàscula ha estat l’escenari de la Festa de final de temporada de l’AEE Ins Montserrat. La jornada, que ha comptat amb la gran majoria dels esportistes que formen part de l’entitat, ha començat a les 9.00 hores del matí amb tornejos en els que han participat els diferents equips en les disciplines de futbol sala, vòlei i bàsquet.

A les 11.00 hores s’ha celebrat l’acte central de la trobada: la presentació i la fotografia de grup de la quarantena d’equips que conformen l’AEE Ins Montserrat, tant en competició federada com escolar. Una cinquantena de familiars han gaudit de l’activitat des de les graderies del camp de futbol 11 del complex esportiu La Bàscula.

L’acte ha comptat amb la presència i els parlaments del directiu de la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, Javier Lerma, i de Cesar Millan, conseller d’Esports del Districte de Sarrià – Sant Gervasi, que han reivindicat la tasca de l’associació per promoure l’esport en temps de pandèmia.  En aquest sentit, el president de l’AEE Ins Montserrat, Ignasi Velasco, ha destacat el treball de l’equip de coordinació “en un any i mig duríssim, amb reunions de matinada” que ha permès “reinventar-nos i poder continuar fent activitat”. Velasco també ha volgut agrair la confiança amb l’entitat que han demostrat jugadors i jugadores “quedant-se a casa i connectant-se virtualment” per poder continuar “vinculats a l’entitat”. A les famílies ha volgut agrair-los el “suport i la confiança que han demostrat des del minut zero, des que ens vam haver de tancar”. El president també ha refermat el compromís de l’associació per continuar fent de la pràctica esportiva una eina per educar en valors.

Finalment, s’ha entregat una placa commemorativa a Javier Estévez, el fins ara director tècnic de la secció de voleibol i que ha acabat enguany la seva etapa a l’AEE Ins Montserrat. Velasco li ha volgut agrair la dedicació durant uns anys “durs, però gratificants” en què la secció “ha crescut exponencialment”.

Durant la presentació també s’ha fet un sorteig on els afortunats s’han pogut endur pilotes, bosses esportives, motxilles i cantimplores. Així mateix, també s’ha obsequiat a tots els participants amb una motxilla.

Seguidament han continuat els tornejos de futbol sala, vòlei i bàsquet. Mentre que a l’entrada tothom qui ho volia podia fer-se fotografies en un photocall.