Torna l’esport escolar a l’AEE INS Montserrat

Aquest divendres, 22 d’octubre es dóna el tret de sortida a la temporada d’esport escolar amb els primers partits. El Juvenil Femení serà l’encarregat d’inaugurar la temporada per l’AEE INS Montserrat en jugar amb la Fundació Escola Teresianes Ganduxer B aquest divendres, a les 18.15 hores.

Enguany, l’AEE INS Montserrat participa en les competicions organitzades pel Consell de l’Esport Escola de Barcelona (CEEB) amb un total de 19 equips. D’aquests, 10 són de voleibol, 6 de futbol sala i 3 de bàsquet. Això suposa que l’entitat hi participa amb més de 200 llicències registrades.

Dos equips de l’AEE INS Montserrat, però, s’hauran d’esperar una setmana més per iniciar la temporada, ja que s’han suspès els seus respectius partits. Són l’Infantil Mixt de bàsquet i el primer equip de voleibol Júnior Mixt. Finalment, l’últim equip en començar a jugar serà el Preinfantil Mixt de voleibol que descansa aquest cap de setmana i el vinent.

En aquesta primera jornada tots els equips de l’entitat que juguin a casa ho faran a les instal·lacions de l’Institut Montserrat, situat al carrer Copèrnic, 84 de Barcelona.

Després de dues temporades complicades per culpa de la pandèmia, el CEEB ha plantejat aquest curs 21-22 com un període de “recuperació” i sota l’eslògan “Esportiva’t” busca reflectir la voluntat de convertit la pràctica esportiva en un motor de transformació social. Aquest compromís amb els valors i sobretot amb la transmissió d’aquests a través de l’esport és també un dels pilars de l’AEE INS Montserrat. Com també ho és el compromís de l’entitat amb l’esport de base escolar, que porta promovent i practicant des de la seva fundació l’any 2000, ja fa més de vint anys.   

Als equips de base escolar de l’AEE INS Montserrat s’hi afegeixen una vintena més d’equips que juguen en competicions federades i que sumen un total de 40 equips de voleibol, futbol sala i bàsquet, i més de 500 jugadors i jugadores que practiquen activitat esportiva de forma continuada a l’entitat.