Qui som?

Des de l’AEE Institut Montserrat hem treballat des de la nostra fundació per a disposar d’un projecte esportiu i educatiu complet, capaç de satisfer les necessitats dels joves del nostre Institut i també als de la resta del barri.

El Projecte de partida va ser el projecte iniciat anys abans per l’AE IES Montserrat, concretament al setembre de l’any 2000, on es treballava l’esport de base educatiu, disposant de joves practicant diferents esports (Futbol Sala, Handbol, Bàsquet, Voleibol i Curses d’Orientació) tots ells en competicions de caràcter escolar organitzades pel CEEB.

L’any 2005 l’AEE va començar a funcionar, mantenint com a línia principal d’actuació el projecte de l’AE.

A més a més des de l’any 2004 hi ha al nostre Institut una branca d’Esport Federat no amb la finalitat de crear grans estrelles, sinó donant resposta a una necessitat que sorgí dels joves esportistes de la nostra entitat. Aprofitant per treballar dins de l’esport federat molts dels valors educatius que té l’esport.

Durant els darrers anys hem tingut al voltant de 40 equips, fet que implica més de 400 jugadors fent activitat esportiva de forma continuada a la nostra entitat.