Obertes les inscripcions als campus d’estiu

Enguany, com a novetat hem engegat un nou casal esportiu de tecnificació de bàsquet al poliesportiu Josep Comellas.

Les inscripcions estan obertes des del 23 d’abril i l’ordre d’admissió serà segons l’ordre d’inscripció (es pot fer a Campus).

Amb aquest, ja són quatre les activitats d’aquest tipus que desenvolupem al llarg de l’estiu:

-Casal Esportiu de Tecnificació de Futbol Sala Creueta del Coll: Aquesta serà la sisena edició d’aquest campus que ja és el referent en tecnificació de futbol sala al barri de la Creueta del Coll.

-Casal Esportiu de Tecnificació de Voleibol Creueta del Coll: Sisè any d’aquest campus de vòlei on es duran a terme activitats específiques de l’esport i activitats sinèrgiques a aquest.

-Casal Esportiu de Tecnificació de Bàsquet Josep Comellas: Primera edició d’aquest nou campus de bàsquet que s’ubicarà al poliesportiu Josep Comellas. Situat al barri de Gràcia, l’equipament acollirà les activitats de tecnificació de bàsquet.

-Casal Esportiu de Tecnificació de Futbol de Vallvidrera. Enguany serà la tercera edició d’aquest campus que permet conèixer la natura que envolta Collserola i al mateix moment desenvolupar les activitats de tecnificació de futbol.

A més dels exercicis específics pensats per treballar aspectes tècnics de cadascun dels esports, des de l’AEE INS Montserrat s’aposta per treballar a través de la pràctica esportiva competències i valors com les relacions socials, la cooperació, la solidaritat i la tolerància. Així com, per fomentar la responsabilitat, la capacitat d’esforç i uns hàbits d’higiene i salut, entre d’altres.

Les activitats, que es duen a terme de dilluns a divendres, comencen a les 9.00 hores i s’allarguen fins a les 13.30 hores. Les famílies també disposen de l’opció de menjador amb la qual cosa la jornada es pot allargar fins a les 15.00 hores o bé, fins a les 17.00 hores. A més, els participants gaudiran d’activitats aquàtiques i d’una sortida setmanal.

Les inscripcions són setmanals i s’organitzen de la següent manera:

Primera setmana: del 27 de juny a l’1 de juliol (tots els campus)

Segona setmana: del 4 de juliol al 8 de juliol (tots els campus)

Tercera setmana: de l’11 de juliol al 15 de juliol (tots els campus)

Quarta setmana: del 18 de juliol al 22 de juliol (tots els campus)

Cinquena setmana: del 25 de juliol al 29 de juliol (tots els campus menys Vallvidrera)

Tant el campus de futbol sala com el de voleibol, que es duen a terme al poliesportiu Creueta del Coll, es van començar a realitzar el 2017 i s’han pogut celebrar ininterrompudament des de llavors malgrat la pandèmia.